Teambuilding in Breda voor sportteams en teams in bedrijven

Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Dat is een van de vragen waar je mee aan de slag gaat tijdens een traject teambuilding in Breda. Uiteindelijk willen we allemaal met jouw team dat fantastische eindresultaat behalen. Of het nu gaat om het winnen van een beker of het behalen van de meeste omzet. Duidelijk is dat we het samen dienen te doen! Eigenlijk zou je beter kunnen zeggen: leren dat te doen. Om je succesverhaal als team te gaan schrijven zijn er een aantal belangrijke voorwaarden nodig. Denk hierbij aan een goede motivatie, een grote betrokkenheid, plezier in wat je doet en duidelijke doelen. Ieder heeft zijn eigen rol in dat verhaal. Wil je ervoor zorgen dat jullie verhaal een succesverhaal wordt? Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor het volgen van een traject teambuilding in Breda. Vul het contactformulier en wij nemen vervolgens contact met je op.

Traject teambuilding in Breda met begeleiding van A tot Z

Ben je op zoek naar een traject teambuilding in Breda waarbij er van A tot Z begeleiding wordt geboden? Dat nemen wij graag op ons door er onder andere voor te zorgen dat iedereen weet wat de team verwachtingen zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen weet voor welke prestatie het team zich hard maakt en hoe dat bereikt zal gaan worden. Tijdens het traject teambuilding in Breda leer je om ieders minder positieve eigenschappen te accepteren. Ook zie je in hoe ieders positieve eigenschappen op de juiste momenten ingezet kunnen worden. Het maakt niet uit om wat voor soort team het gaat want uiteindelijk draait het allemaal om hetzelfde: krachtenbundeling! Klaar om die stap met je team te nemen? Start dan met een parachutesprong of maak een afspraak om op locatie langs te komen. Hier bieden wij ook individuele coaching in Roosendaal aan.

Werken aan de basis van je team: vertrouwen

Train je mensen zodat je ze kunt vertrouwen… en vertrouw ze dan ook. Wij geloven erin dat vertrouwen de basis is voor ieder team. Met vertrouwen is ieder resultaat binnen handbereik. Hier ligt ook een grote focus op tijdens de coaching. Om de grote verandering in je bedrijf of sportteam krachtig te beginnen kun je er voor kiezen om te starten met een echte parachutesprong. Daarna begin je als team met meer vertrouwen, energie en overwinningsgevoel aan het traject teambuilding in Breda. Wij begeleiden jullie met de sprong in het diepe om het beste uit jullie team naar boven te halen. Hierdoor kunnen jullie gezamenlijk een doel behalen met een ‘safe landing’. Je komt met beide benen op de grond en behaalt een goed eindresultaat. Dit principe komt ook terug in het aanbod van coaching in Etten Leur die wij naast teambuilding aanbieden. Meer weten? Neem contact met ons op!

Menu