Coaching in Etten Leur met een veilige landing

Je bent geland op de website voor coaching in Etten Leur en omgeving! Landen staat ook centraal bij Swoop want Swoop is een landingstechniek in de wereld van het parachutespringen. Deze activiteit is niet altijd zonder risico’s en goed landen is daarbij essentieel. Het draait om inschattingsvermogen, concentratie, lef, zelfvertrouwen en samenspel. Het is even slikken om zo’n sprong te wagen maar dan breekt de lucht open! Je ontvangt zoveel positieve energie dat je het wel zou willen uitschreeuwen. En misschien doe je dat ook wel. Zodra je bent geland sta je met veel meer kracht dan voorheen met beide benen op de grond. Je hebt hernieuwde inzichten opgedaan met betrekking tot jezelf en de wereld om je heen. Dat is ook het overkoepelende doel bij de coaching in Etten Leur. Wil je door ons begeleid worden om de sprong in het diepe te nemen? Vul het contactformulier in om vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Coaching Etten Leur voor privé, werk of sportsituaties

Hoe structureer je gedachten en gevoelens om uiteindelijk de juiste keuzes te maken, zowel zakelijk als privé? Bij coaching in Roosendaal willen wij een klankbord zijn voor jou als individu of een team waar je deel van uit maakt. We luisteren, stimuleren, adviseren en confronteren. Daarnaast begeleiden we het proces met praktische technieken die je de rest van je leven kunt blijven toepassen. Je kunt de coaching vooraf laten gaan door een echte parachutesprong. Dit is zowel mogelijk door het maken van een tandemsprong of met een aantal mensen van je bedrijf of sportteam. Het belooft sowieso een unieke ervaring te worden die zal zorgen voor een energiek en daadkrachtig begin van de coaching in Etten Leur.

Volg naast coaching een leiderschapstraining of mediatraining

Naast de coaching in Etten Leur en omgeving die wij aanbieden, hebben wij verschillende trainingen ontwikkeld op het gebied van communicatie. Hoe breng je een boodschap over aan de media? Breng je de boodschap wel met overtuiging? Wij helpen je om op de juiste wijze te communiceren met de pers. Dit komt in onze mediatraining aan bod. Wil jij je eigen leiderschapsstijl ontdekken en daarna verder ontwikkelen? Dan past onze leiderschapstraining goed bij jou. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een combinatie tussen theorie en praktijk zodat je de juiste capaciteiten daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen. Of ben je op zoek naar coaching voor je team? Bekijk dan eens ons traject voor teambuilding in Breda!

Menu