Coaching in Roosendaal zowel zakelijk als privé

Voor zowel zakelijke als privé doeleinden bieden wij coaching in Roosendaal aan. Wij zien iedere vorm van samenleving als team en zien de mensen daarbinnen als teamleden. Om samen te leven, te werken en te sporten zijn respect, vertrouwen en teamwerk nodig. Binnen een team is ieder individu belangrijk met zijn of haar eigen unieke rol. Vanuit deze visie bieden wij coaching in Roosendaal aan voor individuen in privésituaties, bedrijven en sportteams. Hebben we niet allemaal eens behoefte aan een klankbord? Ben je op zoek naar gericht en concreet advies? Wij geloven dat jij altijd sterker bent dan jij zelf denkt. Je kunt veel meer dan dat je zelf voor ogen hebt! Door naar jou te luisteren, te stimuleren, adviseren en te confronteren bereiken we samen het resultaat dat jij voor ogen hebt. Wil je de stap naar de coaching sessies maken met een echte parachutesprong? Dit zorgt voor een energiek, daadkrachtig begin van het coaching traject. Meer weten? Mail naar info@swoopcoaching.nl

Coaching in Roosendaal met een ervaren coach

Ieder coachtraject valt of staat met de klik tussen opdrachtgever en coach. Voor onze coaching in Roosendaal vormt dit ook het uitgangspunt. Jouw behoeftes vormen het startpunt van de coaching. We hebben een divers aanbod voor jou gecreëerd op het gebied van training en coaching. Zoals je al las kan parachutespringen daar onderdeel van uitmaken maar dat is absoluut niet verplicht. Het is net dat extraatje, dat overwinningsgevoel dat het je oplevert als je letterlijk in het diepe bent gesprongen. Natuurlijk hoef je bij onze coaching in Etten Leur en omgeving niet in het diepe te zwemmen. Je krijgt namelijk praktische technieken aangereikt die je de rest van je leven kunt blijven toepassen. Wil je graag dat we contact met je opnemen om het te hebben over een mogelijk coaching traject? Vul het contactformulier in om vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Ontmoet jouw coach

Ben je benieuwd wie misschien wel jouw toekomstige coach wordt? Bart is de coach die alle coaching in Roosendaal vanuit SWOOP verzorgt. Hij is een sportief en sociaal voelend iemand die met een open vizier de wereld om zich heen gadeslaat. Iedereen voelt zich snel op zijn of haar gemak bij hem. Daarnaast heeft hij de natuurlijke gave dat je je bij hem kwetsbaar durft op te stellen omdat hij je niet veroordeelt. Op basis daarvan kan hij kort en bondig weergeven waar het om draait waardoor je doelgericht aan de slag kunt. Wist je dat wij naast coaching ook teambuilding in Breda verzorgen? Neem contact op als je hierin geïnteresseerd bent!

Menu